≡ Menu

Svensk bingo

svensk flaggaSpela bingo på svenska på dessa utvalda svenska bingosajter. Läs allt om sajternas bonusar, hur du kan spela gratis bingo, unika erbjudanden framtagna för våra besökare i recensionerna.

Många tycker det är bekvämare att spela på svenska bingosajter, du slipper tänka på valutakurser när du gör insättning och kan alltid prata svenska med både kundtjänsten och med medspelare i chatten.

Topp 10 svenska bingosajter

De 10 svenska bingosajterna som fått bäst betyg när vi har recenserat dem:

MamaMiaBingo
Rating 4.9
Mr Star Casino & Bingo
Rating 4.5
AmorBingo
Rating 4.5
BGO Bingo
Rating 4.3
Lysande Bingo
Rating 4.1
AhaBingo
Rating 4.0
Bertil Bingo
Rating 4.0
CaliberBingo
Rating 4.0
William Hill Bingo
Rating 4.0
Bingolotto i TV – Bingolotto rätta lotten
Rating 4.0

Bingo på svenska

Med svenska bingosajter menas att att bingoklienten är på svenska, sajten har svensk support, valutan för bonusar och insättningar är i SEK, det finns svenska chattmoderatorer m.m.

De flesta bingosajterna för svenska spelare har sin geografiska hemvist utanför Sverige pga. lagstiftning och spelmonopol – de är ofta hemmahörande och licenserade i Malta och Storbritannien – men riktar sig ändå till svenska bingospelare. Att bingosidan har sin licens utanför Sverige är inget hinder för dig som spelare.

Svenska bingosajter

I listan ovan hittar du våra absoluta favoriter bland de svenska bingosajterna som vi har recenserat, kolla gärna också in hela vår utförliga lista med recensioner av bingosidor där du hittar betygsättning, information om bonusar, erbjudanden och annat.

Läs våra recensioner så kommer du förhoppningsvis att hitta en svensk bingosajt som passar just dig. I listan över recenserade bingosajter hittar du både etablerade och nya bingosidor, som alla har det gemensamt att de är pålitliga och populära svenska bingosidor som vi gillar, och som du förhoppningsvis också kommer att uppskatta.

Till de stora aktörerna inom bingo på nätet med hemvist i Sverige hör självklart även Bingolotto och Postkodlotteriets Bingo.

[Total: 5    Average: 3.8/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2015-02-17