≡ Menu

Guldbingo

OBS! Sedan 2017 går det inte längre att registrera sig hos Guldbingo och det går inte längre att göra några insättningar, har man pengar på sitt spelkonto kan man självklart ta ut dessa.

Vi rekommenderar att du väljer någon annan bingosajt att spela på, t.ex. i vår lista på bingosidor, lista över gratisbonusar eller listan över bingobonusar.

Den tidigare recensionen av Guldbingo finns kvar nedan i sin helhet:

Guldbingo logga

Språk/valuta: svenska/SEK
Spela i mobilen: Nej
Bonus: 100% bonus upp till 2000 kr, 100 kr gratis

guldbingo hemsidaguldbingo registrera konto

Vårt betyg av Guldbingo:
Besökarnas betyg (klicka för att rösta):
[Total: 4    Average: 4.5/5]

Recension av Guldbingo.com

Guldbingo.com är det senaste tillskottet i den digra samlingen av bingosajter som vänder sig till svenska spelare. Guldbingo står dock ut från mängden på många sätt, till exempel när det gäller det stora utbudet av bingospel. Varje minut, dygnet runt, startar ett nytt bingospel. Brickorna finns i alla prisklasser och i en del bingospel har du fina jackpottar att hämta. Guldbingo erbjuder även ett antal casinospel för dig som vill ha lite omväxling emellanåt.

Ärligheten är något som Guldbingo sätter i främsta rummet. När en del bingosajter är ytterst hemliga med att berätta om hur stor del av insatserna som betalas ut i vinster så är Guldbingo relativt transparenta och du får tillgång till mycket information om spel, insatser och återbetalning.

Guldbingo erbjuder både en gratis välkomstbonus till nya spelare, en 100% insättningsbonus samt 20% VIP-bonus på alla ytterligare insättningar.

Guldbingo – sammanfattning

 1. 100 kr gratis till nya spelare
 2. Insättningsbonus upp till 2000 kr
 3. Bonus på alla insättningar, minst 20% insättningsbonus.
 4. Många bingorum och bingospel
 5. Öppenhet när det gäller vinstchanser och vinstpotter
 6. 75-bollars variantbingo och 90-bollars bingo
 7. Ett nytt bingospel startar varje minut

Insättning och uttag hos Guldbingo

Konto- och kreditkort (Visa, MasterCard), nätbanker (Moneybookers/Skrill och Neteller).

Guldbingo bonus: 100 kr gratis och 100% upp till 2000 kr

Som ny spelare på Guldbingo får du hela 100 kr helt gratis att spela för. Pengarna väntar på ditt spelkonto när du har slutfört registreringen. På din första insättning får du dessutom en insättningsbonus på 100% upp till 2000 kr. Som registrerad spelare får du sedan 20% extra på varje ny insättning.

Steg för steg – öppna konto hos Guldbingo och få din bonus

 1. Gå till Guldbingos hemsida och klicka på knappen ”Registrera” i menyn.
 2. Fyll i dina personuppgifter och läs villkoren (inga konstigheter egentligen, men det är alltid klokt att skumma igenom villkoren). Spara sedan dina uppgifter.
 3. Klicka på verifieringslänken i det e-postmeddelande du får till din e-postadress.
 4. Gå till ditt spelkonto. Här kommer du hitta 100 kronor helt gratis.
 5. Gör en insättning på upp till 2000 kronor. Du får då en bonus på samma belopp.
 6. Börja spela, direkt i webbläsaren!

guldbingo hemsida

Fakta om Guldbingo

Guldbingo är en helt ny bingosajt. Den lanserades faktiskt så sent som i år (2012). Guldbingo marknadsförs som en ärlig bingosajt där du som spelare ser precis hur mycket av dina insatser som går tillbaka i vinster, hur många som är inloggade i respektive bingorum och hur stora vinstpotterna är. Transparensen är total på Guldbingo.

Guldbingo riktar sig till bingoälskare i alla åldrar. Man erbjuder ett stort utbud av bingorum och bingospel. I en del bingorum har du chansen att vinna ganska stora progressiva jackpottar.

Guldbingo ägs och drivs av ett företag som har säte på Costa Rica och tillstånd i Curacao. I samma bingonätverk som Guldbingo hittar du även bl.a. Utopia Bingo och Rosa Bingo.

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2017-10-09