≡ Menu

Bestbingo

OBS! Då vi har fått in klagomål om Bestbingo vad gäller utbetalningar av pengar väljer vi att inte längre rekommendera dem här på spelabingo.org då vi helt enkelt betraktar dem som ett seriöst spelbolag och trovärdigt företag längre. Vi har därför tagit bort dem från alla våra listor med bonusar och erbjudanden och avråder från att spela hos Bestbingo.

Vi rekommenderar dig att istället spela på bingosajter som MariaBingo, MamaMia Bingo och PAF Bingo – populära pålitliga sajter som funnits med länge som har ett gott rykte bland sina spelare och samarbetspartners!

Erbjudande till alla intresserade av Bestbingo:

Är du fortfarande intresserad av Bestbingo finns recensionen nedan kvar i sin helhet, information om bonusar m.m. är inte aktuell.

Bestbingo logga

Språk/valuta: svenska/SEK
Spela i mobilen: Nej
Bonus: 150% bonus upp till 2000 kr, 300 kr gratis

Bestbingohemsidabestbingo registrera konto

Recension av Bestbingo

Den svenska bingosajten Bestbingo är en aktiv sida som inte bara har bingo utan även tillhörande community, forum och din egen blogg. Utöver det erbjuder Bestbingo i samarbete med spelabingo.org bara våra spelare på en riktigt generös 300 kr gratis bonus till nya spelare och en insättningsbonus på 150% upp till 2000 kr i bonus. Bonusarna slutar inte där – varje dag erbjuds olika insättningsbonusar.

Varje dag anordnar även Bestbingo mängder med tävlingar, utlottningar, kampanjer och chattspel med namn som Veckans Doldis, På Spåret och Frågesport. Det är alltid något på gång. Bingospelandet hos Bestbingo är både säkert, roligt och enkelt!

Bingobrickor köper du från 5 kr hos Bestbingo och bingospelen som erbjuds är Klassisk bingo (75-bollars), Variantbingo (75-bollars), Mönsterbingo (75-bollars) och 90-bollars bingo (90-bollars). Förutom bingo hittar du andra roliga spel som keno, skraplotter, spelautomater, videopoker och även lite kasinospel.

Bestbingo – sammanfattning

  • 300 kr gratis för alla nya spelare!
  • 150% bonus upp till 2000 kr på första insättningen
  • Ny insättningsbonus varje dag – 30%, 50% eller 100%
  • Gratis bingospel varje tisdag kl 21 – 22 i Markoolio-rummet
  • Tävlingen På spåret – gissa var i Sverige/världen en bild är tagen och du vinner 250 kr i bonuspengar.
  • Bestbingo är bingo helt på svenska.
  • Värva en vän – få 150 kr i bonus.
  • Spela direkt i webbläsaren, du behöver inte installera någonting.

Insättning och uttag hos Bestbingo

Banköverföring, VISA, Mastercard, Entropay eller Moneybookers

Bestbingo bonus – 2000 kr bonus och 300 kr gratis

BestBingo ger alla nya kunder som registrerat sig genom Spelabingo.org 300 kr gratis i bonus (istället för vanliga 250 kr), dessutom 150% bonus upp till 2000 SEK (istället för vanliga 100% bonus) när du väljer att göra insättning.

Utöver dessa generösa bingobonusar är det unika insättningsbonusar varje dag – inte bara på första insättningen! På fredagar får du 100 % insättningsbonus upp till 500 kr och på måndagar ger BestBingo dig 50% bonus upp till 500 kr. Alla andra dagar får du 30 % insättningsbonus upp till obegränsat belopp.

Steg för steg – öppna konto hos Bestbingo och få din bonus

  • För att börja spela på Bestbingo behöver du bara fylla i ett enkelt registreringsformulär, du behöver alltså inte ladda hem någon mjukvara, enkelt och säkert!
  • När du registrerat nytt konto får du 300 kronor att spela för så du enkelt kan bekanta dig med spelen innan du sätter in några riktiga pengar.

bestbingo hemsida

Fakta om Bestbingo

BestBingo ingår i BestGame Holdings Ltd, ett bolag registrerat i England, och är registrerat i Cypern. BestBingo.com använder mjukvara från Aberrant och tillhör därmed samma familj som Maria Bingo.

Exempel på tidigare kampanjer som Bestbingo har kört är ”Vinn din egen jultomte”,
där det lottades ut julklappar för 30.000 kr, ”Världens coolaste scooter” var en tävling med utlottningen av en EU-scooter värd 25.000 kr. ”Min Melodifestival” biljetter och boende till melodifestivalen som priser.

Bestbingos Kundservice

Live-chat: Mån-Fre 16.00-23.00 Lör-Sön 16.00-23.00
Email: 24/7. support@bestbingo.com

Istället för Bestbingo – testa:

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2019-01-05