≡ Menu

Så ökar du dina vinstchanser i bingo

Även om bingospel i grund och botten är ett turspel där det är slumpen som avgör (viktigt att vara medveten om detta) finns det även saker du kan tänka på för att öka dina vinstchanser, vinna mer på online bingo och även minska eventuella förluster och vikten av att sluta spela i tid.

Här kommer lite tips som hjälper dig att öka dina vinstchanser när du spelar bingo.

Utnyttja bingobonusar

Spela bingo ”mot” bonusar. Genom att spela med en bingobonus i ryggen kan du gå plus även om själva spelandet i sig har gått minus, detta eftersom även om du går back på spelandet så får du ändå bonuspengar för att du spelar. En bonus på 100% av insättningen brukar oftast betalas ut när du spelat och omsatt insättningen 5 eller 20 gånger.

En bonus med omsättningskrav på 10x innebär att ditt insatta belopp måste omsättas så många gånger innan bonuspengarna är att betrakta som dina egna kontanter. Sätter du då in t.ex. 100 kr behöver du köpa bingobrickor (eller spela andra spel) för 1000 kr för att få bonusen på 100 kr. Läs mer om hur olika bingo bonusar fungerar.

Spela gratis bingo

Testa att spela bingo gratis, vinster från gratisbonusar kan du både fortsätta att spela för och ofta ta ut i riktiga pengar när pengarna omsatts tillräckligt många gånger. Att spela med gratis bingopengar är ett bra sätt både att lära sig bingoregler, hur bingosajtens klient fungerar och kan även alltså vara lönsamt!

Tips för att få mer pengar att spela för: få 80 kr gratis (istället för 50 kr) om du registrerar dig hos MamaMia Bingo via spelabingo.org och anger vår bonuskod: spelabingoorg.

Vinn jackpots

Jackpots – här är det givetvis mycket tur inblandat för att man ska vinna själva jackpotten, men genom att välja att spela på en bingosida med hög jackpott, eller i ett bingorum som för tillfället har en hög jackpott, kan du ha chansen att vinna riktigt stort. För att jackpotten ska vara hög krävs det att den är progressiv, dvs. att den hela tiden blir större tills någon vinner den.

Håll utkik i vår nyhetssektion om nyheter om jackpots.

Sluta spela i tid – bingo ska vara roligt!

Det är viktigt att tänka på att bingo ska vara en underhållning och ett roligt spel och tidsfördriv, spela därför inte för mycket, och spela framför allt inte med pengar du inte kan undvara!

Ett tips kan vara att sätta upp en gräns för hur lång tid du får spela, och även en gräns för hur mycket du maximalt kan acceptera att förlora innan du måste sluta. Om bingo är ett stort intresse kan du även ägna dig åt andra saker runt omkring bingospelandet där inte pengar är inblandat – många bingosajter är numera uppbyggda kring ett community, t.ex. Mariabingo, där du även kan hitta vänner, prata, blogga, lägga upp foton m.m.

Känner du att du spelar för mycket? Ta kontakt med Spelinstitutetwww.stodlinjen.se, du kan kontakta stodlinjen.se via anonymt mail-formulär.

Vi har även sammanställt några tips för att hålla koll på, och reglera, sitt spelande här.

[Total: 1    Average: 5/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2019-03-03