≡ Menu

William Hill Bingo

William Hill Bingo har valt att inte ansöka om svensk spellicens, och accepterar därför inte längre spelare. Vi har därför tagit bort alla länkar till William Hill.Vi rekommenderar dig att istället spela på bingosidor med svensk licens som Maria, MamaMia Bingo, Bertil Bingo och Bingo.com.

Den gamla recensionen ligger av historiska skäl kvar nedan i sin helhet, men länkarna är borttagna och informationen är inte längre aktuell.

William Hill Bingo logga

Språk/valuta: svenska/SEK
Bonus: 400% när du sätter in 100 kr

WH Bingo hemsidaWH Bingo lobby

William Hill Bingo bonus och recension

William Hill Bingo är en produkt av den brittiska speljätten William Hill som på senare år blivit mycket populärt bland de svenska spelarna. Framgångskonceptet när det gäller William Hill Bingo är en kombination av en användarvänlig sajt, bra erbjudanden och en trevlig gemenskap bland alla de hundratals bingospelare som spelar hos William Hill Bingo varje dag. En annan egenskap är att du till vissa bingospel kan köpa dina brickor i förväg för att försäkra dig om att kunna delta och spela.

Förutom alla bingospel som erbjuds (där även höga jackpots tillkommer till alla stora prispotter) kan du även ta del av alla de andra sidospel som även dem är en del av William Hill Bingo. Där hittar du skraplotter, spelautomater, nummerspel och mycket mer, allt för att du ska få en komplett spelupplevelse. Spela gratis bingo hos William Hill varje måndag under hela fyra timmar!

Just nu erhåller du som ny spelare en riktigt bra välkomstbonus på 400 kr, allt för att du ska kunna få en fantastisk start när du spelar hos William Hill Bingo.

William Hill Bingo – sammanfattning

 1. 400 kr i välkomstbonus för nya spelare när du sätter in minst 100 kr!
 2. William Hill har lång branschvana och erbjuder alltid säkert och rent spel.
 3. Måndagar erbjuds hela 4 timmars gratisbingo
 4. Spela sidospel så som skraplotter, spelautomater, nummerspel och mycket mer
 5. Förköpsspel
 6. Billiga bingospel flera gånger varje vecka där brickorna kostar från endast 10 öre!
 7. Spela direkt i webbläsaren utan att behöva ladda ner något
 8. Användarvänlig sajt med kundtjänst dygnet runt per telefon, e-post och på nätet.

Insättning och uttag hos William Hill Bingo

Hos William Hill Bingo kan du använda dig av flera olika insättningsmetoder. Här kan du sätta in pengar via bland annat Visa, Mastercard, NETeller, PayPay.

William Hill bonus – 400% välkomstbonus!

Bortsätt från allt bingospel, skraplotter och spelautomater får du även ta del av suveräna erbjudanden som börjar med en bonus på 400 kr bingo bonus till nya spelare. Allt du behöver göra för att få din bonus är att spela för 100 kr under de 7 första dagarna. När du gjort det kommer 400 kr automatiskt att överföras till ditt bonus-konto.

Steg för steg – öppna konto hos William Hill Bingo och få din bonus

 1. Besök William Hills hemsida och välj att öppna konto.
 2. Skriv in ditt namn, födelsedatum, kontaktuppgifter och adressuppgifter. Välj ett användarnamn och lösenord samt välj din valuta (SEK) och dagliga insättningsgräns.
 3. Slutligen väljer du den betalningsmetod du föredrar att använda, säkerheten är hög hos William Hill så du behöver inte vara osäker med dina betalningsuppgifter
 4. Gör en insättning på åtminstone 100 kr så får du 400 kr bonus extra att spela för!

william hill bingo

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2019-01-01