≡ Menu

Gratis Bingo

spela gratis bingo
Letar du efter bingosajter med höga och bra gratis bingo bonusar? Då har du hamnat rätt – här presenterar vi vår lista på utvalda bingosidor som erbjuder gratis bingobonusar för nya spelare vid registrering, man behöver alltså inte göra någon insättning utan får en summa gratis pengar att spela bingo för. Du kan även klicka dig vidare och läsa vår recension av bingositen där du kan läsa mer om vad som erbjuds för bingospel, vilka andra bonusar och erbjudanden sajten har.

Om du vill testa på att spela gratis bingo online utan att sätta in pengar finns det en hel del bingosajter som erbjuder gratis bingo bonus utan insättning. Många bingosajter använder gratis bingobonusar som ett sätt att locka till sig nya kunder så det blir ju egentligen en win-win-situation – bingosajterna får nya kunder och du får spela gratis bingo!

BingosidaGratis bingo bonusInsättningskrav? 
Aha Bingo
Aha Bingo
50 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Amor Bingo
Amor Bingo logga
100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
AnnabingoAnna Bingo logga100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Bella Bingo
Bella Bingo
100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Bertil Bingo
Bertil Bingo
100 freespinsNej Hämta din gratis bonus!
Bingo.com
Bingo.com logga
20 freespinsNej Hämta din gratis bonus!
Blue1 Bingo
Blue1 bingo
100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Caliber Bingo
Caliber bingo
100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Mamut BingoMamut bingo100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
MariaBingoMaria bingo20 freespinsNej Hämta din gratis bonus!
MrStar BingoMrStar bingo100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
Piggy BingoUtopia bingo100 kr gratisNej Hämta din gratis bonus!
(*) "För att kunna ta ut eventuella vinster du genererat genom bonuspengar måste du ha gjort en insättning på minst 100 kr samt spelat de senaste 14 dagarna"
(**) När du anger vår bonuskod: spelabingoorg

Spela gratis bingo

Att spela gratis bingo kan vara ett bra sätt att testa bingosajten innan man vet om man vill göra insättning med riktiga pengar eller inte. Det kan också vara ett bra sätt att träna på att lära sig spela bingo, lära sig bingoreglerna och hur de olika funktionerna på bingosajten fungerar.

Gratis bingo kan jämföras med en s.k. No Deposit-bonus, som det ofta kallas på poker- och casinosidor, då ingen insättning krävs för att man ändå ska få bonuspengar att spela med.

Så får man gratis bingo pengar

Bonuspengarna kan vanligtvis inte tas ut i pengar direkt, utan är till för att köpa bonusbrickor. Alla vinster som vunnits genom att spela med bonuspengar betraktas dock som kontanter och ens ”egna” pengar och kan då tas ut eller användas för att köpa mer bingobrickor eller spela andra spel.

Det är heller inte ovanligt att bingosidor erbjuder gratis bingobrickor där bingobrickorna under en viss tid på dygnet, under en kampanjperiod eller i ett visst bingorum är gratis, men det finns ändå vinster att vinna, ofta jackpottvinster.

De flesta bingosajter har – förutom gratis bingo bonus – även en insättningsbonus som du hittar under ”bingo bonus” här på sidan.

[Total: 20    Average: 3.6/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2017-05-16