≡ Menu

Julbingo

spelabingo-julbingoSpelabingo.org har tillsammans med hittajulklappar.nu tagit fram ett unikt och roligt julbingo att spela på julafton!

Regler för julbingot

Julbingot ska spelas på julafton och kan spelas av upp till 5 personer (är ni fler än så skulle ni kunna skriva ut mer bingobrickor och själva klippa och klistra för att ta fram mer brickor). När en händelse/situation som står på bingobrickan inträffar får man kryssa i den rutan. Personen som först får en rad vågrätt eller lodrätt vinner julbingon. Funderar du mer på hur själva spelet bingo fungerar kan du läsa mer här.

Bestäm på förhand vad vinnaren ska få, det blir roligare om det finns något att spela om!

Ladda ner julbingot här:

Filen är en PDF-fil med 5 olika bingobrickor.

Julbingo – Tips

Om det inte inträffar tillräckligt med situationer på julafton för att det ska bli möjligt att få en lodrätt eller vågrätt rad får den som kommit närmast vid en viss tidpunkt räknas som vinnaren.

Ett annat tips är att helt enkelt se till att saker inträffar för att öka sannolikheten att få bingo. Efter t.ex. ”Det dansas kring granen” är en bingoruta så är det ju faktiskt bara att sätta igång dansen så kan du kryssa av det!

Efter att någon fått bingo och vunnit skulle ni kunna fortsätta spela tills någon fått två rader, tre rader eller kanske t.o.m. full bricka (även om det nog är extremt osannolikt…).

Ta gärna bild på bingobrickan och tagga #julbingo på Instagram för att visa och se hur det har gått för andra som har spelat!

Tips – Prova på bingo på nätet och få en bonus:

[Total: 11    Average: 4.1/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2019-08-13