≡ Menu

Karamba slots och skraplotter

Recension av Karamba

Karamba är spelsajten för dig som gillar spel och nöje på internet. Hos Karamba hittar du mängder med slots (spelautomater), skraplotter och klassiska enarmade banditer. När du blir medlem hos Karamba så får du just nu 10 gratis spel eller 50 kr gratis direkt när du öppnat konto. När du spelar på Karamba skraplotter har du riktigt bra vinstchanser, det är nämligen vinst på var tredje skraplott!

Spelautomaterna, eller slots som de heter på engelska, är snyggt utformade och finns i massor av fantasifulla varianter och stilar, exempelvis i klassiskt casino- och Las Vegas-stil, teman från olika länder och tidsåldrar. Karamba har på kort tid blivit väldigt populära bland svenska spelare.

Spela bingo!Få dina 10 gratis spel här!

Karamba slots och skraplotter – sammanfattning

  1. Över 70 olika spel, både slots, skraplotter och enarmade banditer.
  2. 50 kr gratis att spela för, välj själv vad du vill spela för dina gratis pengar!
  3. 100% välkomstbonus upp till 2000 kr.
  4. På Skraplottspelen 3WOW och Super3WOW finns det en superjackpott på otroliga 10 miljoner kr vilket är bäst i skraplottsvärlden.
  5. Ingen nedladdning krävs för att spela eftersom spelen är gjorda i Flash.
  6. Kundservice på svenska (och 12 andra språk) dygnet runt. Välj mellan chatt, email eller telefon.

Insättning och uttag hos Karamba.com

Hos Karamba.com kan du sätta in och ta ut pengar med Visa, Master, NETeller, MoneyBookers, Click2Pay, Ukash m.fl.

Karamba bonus – 100% bonus upp till 2000 kr

Just nu får du 100% bonus på din första insättning upp till 2000 kr hos Karamba.com när du sätter in minst 100 kr på ditt konto. Sätter du exempelvis in 900 kr så får du 900 kr gratis och då totalt 1.800 kr att spela med!

Hämta din bonus hos Karamba här!

Fakta om Karamba.com

Karamba har drivit sin verksamhet online sedan 2005 och är ett helägt dotterbolag till NG International Ltd., ett Malta-baserat företag. Spelen är utvecklade av NeoGames Technologies och har den senaste säkerhetsteknologin för att du som kund ska ha en så säker spelupplevelse som möjligt.

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2011-01-31