≡ Menu

JackpotJoy Bingo

JackpotJoy logga

Språk/valuta: svenska/SEK
Bonus: 200% bonus upp till 2000 kr
Hämta din bonus!

jackpotjoy hemsidajackpotjoy bingospel

Vårt betyg av JackpotJoy:
Besökarnas betyg (klicka för att rösta):
[Total: 5    Average: 4.2/5]

Recension av JackpotJoy Bingo

JackpotJoy Bingo är en helt ny bingosajt för oss svenska spelare. JackpotJoy Bingo är Storbritanniens största bingosajt och även en av de största spelsajterna i Europa, alla kategorier. JackpotJoy erbjuder nämligen inte bara bingospel utan även många populära videoslots och spelautomater. Det är dock sin bingo som JackpotJoy är mest känt för.

Andra spännande former av bingo som erbjuds hos JackpotJoy Bingo är bingospel som kombineras med sällskapsspel och pusselspel. Man kan till exempel spela bingo med inslag från Monopol och Bejeweled.

Eftersom bingo är ett socialt spel kan en bingosida inte vara komplett utan chattfunktioner och liknande. Givetvis har JackpotJoy Bingo ett chattfönster i varje bingorum. Dessutom har man stora möjligheter att interagera med de andra spelarna på sajten.

JackpotJoy Bingo – sammanfattning

  • Erbjuder ett 20-tal olika bingospel inom både 75- och 90-bollars bingo, det är oftast mest action och roliga spel i bingorummen med 90 bollars bingo.
  • Billiga bingobrickor – bingobrickorna kostar från 10 öre upp till 10 kr.
  • Lojalitetsprogram för sina spelare – när man spelar bingo samlar man ihop Joy Points som sedan kan bytas både mot kontanter och varupriser.
  • 200% välkomstbonus upp till 2000 kr – sätt in tex. 200 kr så får du 400 kr i bonus!
  • Delta i Happy hour – 2 brickor till priset av 1!
  • Support på svenska via ett gratis 020-nummer eller mail.

JackpotJoy bonus – så får du 2000 kr i bonus

När man blir medlem hos JackpotJoy Bingo får man just nu upp till 2000 kr i bonus vid en första insättning på minst 100 kr. Bonusen är på 200%, så en insättning på 1000 kr innebär att man får den totala bonusen på 2000 kr och då har totalt 3000 kr att spela för. Se mer på JackpotJoys hemsida för övriga regler och villkor.

Steg för steg – öppna konto hos JackpotJoy och få din bonus

  1. Besök JackpotJoy och välj öppna ett konto, skriv in önskat användarnamn, e-post och lösenord.
  2. Bekräfta din mailadress och följ instruktionerna för att få din välkomstbonus.

jackpotjoy bingo hemsida

Bonus och lojalitetsprogram

JackpotJoy har också två former av lojalitetsprogram. När man spelar bingospel tjänar man Joy Points. Dessa kan man sedan växla in mot kontanter eller varupriser. Är man en storspelare kan man dra nytta av det VIP-program som JackpotJoy erbjuder. Kommer man med i VIP-programmet har man en mängd exklusiva förmåner att se fram emot.

Mer om JackpotJoy Bingo

Med över fyra miljoner medlemmar runt om i Europa har JackpotJoy mycket att leva upp till nu när man har lanserat en bingosida i Sverige. Vi svenskar älskar ju bingo och har mycket höga krav på bingosidorna. JackpotJoy Bingo kommer säkert att uppfylla, om inte överträffa, de flesta av våra förväntningar. Med mängder av spännande bingospel, varav många är helt nya för oss svenskar, en trevlig välkomstbonus, utmärkta communityfunktioner och stora progressiva bingojackpottar kommer JackpotJoy Bingo säkerligen bli en succé i Sverige.

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2018-02-26