≡ Menu

Bingo.com

Bingo.com logga

Språk/valuta: svenska/SEK
Spela i mobilen: Ja
Skattefria vinster: Ja
Bonus: 1000 kr + 100 free spins
Hämta din bonus!

Bingo.com hemsida

Bingo.com bingorum

Bingo.com nyheter

Fördelar

 • Free spins utan insättningskrav
 • 7 dagars gratis bingospel
 • Responsiva spel (går att spela i mobilen)
 • Låga omsättningskrav på bingobonusen (15x)

Nackdelar

 • Ingen gratis bingobonus just nu

Vårt betyg av Bingo:

Besökarnas betyg (klicka för att rösta):

[Total: 2    Average: 3.5/5]

Recension av Bingo.com

Bingo.com är en nyhet för oss svenska spelare eftersom det var först 2015 som sajten fick ett tydligt fokus på oss här uppe i Norden. Varumärket har dock en historia som går längre tillbaka än så. Sajten grundades faktiskt redan 1999!

Det är idag stora och trygga Unibet som driver Bingo.com och sajten är minst sagt fullfjädrad när det gäller både design, utbud av spel och erbjudanden. Det finns alltid massiva jackpottar att spela om i spel med högre insatser och samtidigt finns varje vecka många chanser att spela gratis bingo. Sajten måste anses kunna passa alla, såväl nybörjare som betydligt mer rutinerade spelare.

Om du är ny på det här med att spela bingo på nätet har du faktiskt möjlighet att prova på bingo gratis i ett speciellt bingorum för nybörjare. Nya spelare har sju dagars access till nybörjarrummet och där spelas såväl gratis bingo som bingo med billiga bingobrickor mellan kl. 18-19 varje dag.

Du kan spela både 75-bollars, 90-bollars och 75-bollars variantbingo hos Bingo.com och det rullar på med nya spel nästan varje minut nästan dygnet runt. Det är få andra bingosidor som är så generösa med spelutbudet som Bingo.com! Förutom bingospel finns även slotsspel, bordsspel och också livecasino (bordsspel med riktiga dealers) att prova på.

Bingo.com – sammanfattning

 1. Börja spela med 20 freespins utan insättningskrav
 2. 1000 kr bonus och 80 freespins när du sätter in
 3. Sajten har funnits sedan 1999 och drivs nu av Unibet
 4. Alla spel öppnas i webbläsaren (även när du spelar på Android, iPhone eller iPad)
 5. Möjlighet att spela både mycket billig och gratis bingo
 6. Bra chattfunktion för mer interaktion med andra spelare + många chattävlingar
 7. Lojalitetsprogram med regelbundna belöningar att klicka hem
 8. Support via live chat och telefon
 9. Spela 90 bollars, 75 bollars och 75 bollars variantbingo
 10. Allt är på svenska
 11. Ingen skatt på vinster
 12. Nybörjarrum för nya spelare

Insättning och uttag hos Bingo.com

För insättningar använder du VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, direktöverföring via IBAN, Paysafecard, med flera. Bingo.com tar ut en avgift för insättning med kort.

För uttag använder du enklast den metod du använde för insättning, med undantag för MasterCard. Att lägga märke till är du får betala en avgift för uttag med vissa av betalningsmetoderna. Avgiften är normalt 40 kr.

Bingo.com bonus: 1000 kr + 100 free spins

Bingo.com bonus är kanske inte den största du kan hitta om du gräver lite i bonuserbjudandena på svenska bingosajter. Samtidigt får du en hel del extra bonuspengar och kan även spela 100 gratissnurr på NetEnts Spiñata Grande – en slot med ett läckert mexikanskt tema som bland annat har megasymboler och en free spins-runda av hög kvalitet.

När du signar upp för ett konto blir ditt konto krediterat med 20 free spins på Spiñata Grande omedelbart. När du har spelat dessa får du chansen att hämta hem en matchad (100%) bonus på upp till maximalt en tusenlapp. För att maxa bonusen ska du se till att sätta in exakt 1000 kr. Då får du 1000 kr extra och sammanlagt 2000 kr att spela för. Övriga 80 free spins landar på kontot dagen efter insättningen. Också dessa free spins gäller på Spiñata Grande.

Steg för steg : Öppna konto hos Bingo.com och få bonus

Det är inte svårt att komma igång med att skapa ett konto hos Bingo.com och att börja spela. Det är dock alltid bra med en guide så att allt löper på smärtfritt. Nedan ser du vår guide till hur du registrerar dig och inkasserar din bonus.

1) Gå till Bingo.com och klicka på den gula knappen märkt ”registrera” längst upp till höger på hemskärmen.

2) Fyll i ditt personnummer och låt formuläret hämta din adress automatiskt.

3) Ange därefter mobilnummer, säkerhetsfråga, e-post, med flera grundläggande uppgifter.

4) Acceptera bonusen
På sida tre i registreringsformuläret presenteras du för Bingo.com välkomstbonus. Om du vill ta del av bonusen ska du kryssa i rutan märkt ”Ja”. Vill du hellre spela utan bonus väljer du istället alternativet ”Nej”. Notera att du alltså måste begära bonusen aktivt för att du ska kunna kamma hem den. Glöm inte att läsa villkoren!

I skrivande stund är bonusen på 100% upp till 1000 kr. Omsättningskravet är 30 gånger bonusbeloppet om du spelar på slots. Spelar du istället enbart bingospel är spelkravet 15 gånger bonusen, vilket är klart förmånligt.

bingo.com bingobonus

5) Spela dina 20 gratissnurr
När registreringen är fullgjord är det bara att klicka upp Spiñata Grande och spela dina första 20 free spins. Detta är en ren välkomstgåva som du får utan att behöva göra en första insättning. Spelkravet för dina free spins-vinster är 20 gånger.

6) Sätt in pengar
När du ska sätta in pengar kan du använda dig av bland annat VISA/Mastercard, Trustly, Skrill och Neteller. Oavsett vad du väljer kan du räkna med att pengarna sitter på ditt konto inom max en minut.

7) Spela bingo i webbläsaren
Bingo.com drivs sedan hösten 2015 av en plattform som levereras av Relax Gaming. Det är en plattform som både ser bra ut och laddar snabbt. Här kan du spela både 75 bollars bingo, 75 bollars variant bingo, 90 bollars bingo och snabbingo. Alla spel presenteras i en lättöverskådlig tabell med de viktigaste uppgifterna (brickpris, hur många biljetter som kan köpas, tid kvar till start, eventuell specialfunktion, med mera) så att du enkelt ska kunna välja rätt.

Du spelar direkt i webbläsaren både när du spelar på datorn och på mobilen/i surfplattan. Fiffigt är att mobilsajten är helt responsiv och därmed anpassas automatiskt till de mindre skärmarna när du spelar mobilt.

Fakta om Bingo.com

Bingo.com är en sajt som har funnits sedan 1999. Vid starten var fokus på amerikanska spelare, men efter bara något år breddades målgruppen till att inkludera spelare i Europa. Sedan våren 2015 ägs varumärket och sajten av Unibet Ltd och det är mer exakt under Maria Services Limiteds (Maria.com) paraply som sajten ligger. Det borgar för stora portioner trygghet att det är två så stora och välkända svenska aktörer som står bakom sajten.

Bingo.com är en skattefri bingosida, detta eftersom sajten har licens från Malta Gaming Authority. Det spelar ingen roll om du spelar in dina vinster på bingospel eller slotsspel – det är bara att ta ut eventuella vinstpengar till bankkontot direkt.

Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2016-03-28