≡ Menu

Bingo i mobilen

Fler och fler bingosidor väljer att lansera sin sajt och klient även till smartphones och surfplattor som iPhone, iPad och Android. Praktiskt för oss spelare då man nu inte längre behöver sitta framför en laptop eller stationär dator för att spela bingo utan kan spela direkt i smartphonen eller surfplattan. De stora spelbolagen och bingosidorna var först ute med att erbjuda bingo i mobilen, Mariabingo och Bingolotto var exempelvis tidigt ute med att erbjuda bingo i mobilen.

Oftast räcker det att surfa in på bingosidans sajt i mobilens webbläsare för att komma till mobilsidan, om du redan har ett konto hos bingosidan kan du logga in med samma användarnamn och lösenord som vanligt. Om du inte har ett konto kan du registrera det via mobilen. Vissa bingosidor stöder inte i skrivande stund insättning och uttag via mobilen utan man måste göra det via en dator, andra har istället speciella bonusar när du registrerar dig via mobilen. Det kan variera lite helt enkelt. Nedan har vi valt ut några favoriter bland svenska bingosidor som erbjuder spel i smartphones och surfplattor.

Bertil bingo i mobilen

bertil bingo i mobilenSvenska Bertil bingo erbjuder bingospel i mobilen, mobilsidan hittar man när man surfar in på m.bertil.com i sin mobil eller surfplatta.

Stödjer: iPhone, iPad, Android

Hur spelar man: Surfa in på m.bertil.com.

Mobilbonus: Tyvärr ingen bonus vid insättning via mobiltelefon i dagsläget, vill du ha bonus behöver du sätta in pengar till Bertil-spelkontot via datorn, då är för närvarande bonusen 100% upp till 1200 kr och 100 freespins.

Hos Bertil Bingo kan du spela bingo i mobilen

Maria bingo i mobilen

maria bingo i mobilenPopulära MariaBingo har även de en mobil bingosida, för att prova på Marias mobilsajt surfar man bara in på maria.com via sin mobiltelefon, smartphone, iPad eller iPhone. På mobilsidan kommer man åt alla bingospel och även lobbyn, insättnings- och uttagssidor.

Stöder: iPhone, iPad, Android.

Hur spelar man: Besök Maria.com för att komma till mobilsajten. Finns även tillgänglig i AppStore/iTunes om du har iPad eller iPhone, sök efter: ”Maria Casino & Bingo”.

Mobilbonus: Mariabingo har återkommande erbjudanden för sina mobilspelare, exempelvis speciella bonusar och möjlighet att få tillbaka pengar man har spelat för, håll utkik i nyhets- och kampanjsektionen både hos Maria och hos oss. Aktuell bingobonus hos Maria: 50 kr gratis och 100% bonus upp till 1000 kr.

Hos Maria Bingo kan du spela bingo i mobilen

Varför spela bingo i mobilen?

Här är några bra anledningar till att spela bingo i mobilen:

  • Man kan spela överallt, inte bara framför datorn.
  • Bra underhållning under tråkiga bussresor, reklampauser,
  • Ingen nedladdning av programvara behövs, det räcker att surfa in på bingosajtens mobilsida.
  • Säkert och tryggt.
  • Speciella bonusar och kampanjer som bara gäller spelare som spelar via mobilen.

En sak som kan vara värt att tänka på är att eventuell kostnad för datatrafik kan tillkomma när du spelar bingo i mobilen, det rör sig oftast inte om några större datamängder men det kan vara värt att tänka på om man spelar under längre perioder. Därför är det en fördel om det finns ett wifi-nätverk att ansluta till när du spelar bingo, så blir det både billigare och snabbare.

Alla bingosidor och spelbolag som erbjuder bingo i mobilen hittar du i vår lista över recenserade bingosidor.
[Total: 1    Average: 4/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2018-12-11