≡ Menu

Tävla om 15 platser till Big City Bingo i London!

I augusti åker Bingo.com på en underhållande bingo-resa till storstaden London. På resan, som man för kallar Big City Bingo, tar man med sig hela 15 svenska bingospelare som får uppleva både spännande upplevelser, övernatta på lyxigt hotell, äta god mat och festa på en partybåt. För att följa med på resan gäller det att spela i kvalificeringstävlingarna som pågår under april fram till början av juni.

Och det är inte bara du som får resa. Alla som vinner får även ta med sig en vän helt gratis på resan som får ta del av samma underhållning och aktiviteter som du. Totalt står 15 platser på spel till resan som går av stapeln 8-11 augusti 2019. Utöver att vinna resebiljetter i kvalificeringstävlingarna kommer även tre vinnare att utses i nomineringskategorierna ”bästa chattvän”, ”bästa motivering” samt ett hederpris som går till någon av de mest lojala bingospelarna.

Så är du med och tävlar om biljetter till Big City Bingo-resan 8-11 augusti.

Spela i kvalificeringstävlingar. Bingotävlingarna är veckolånga turneringar som pågår mellan 1 april fram till 9 juni. I tävlingarna gäller det att få bästa bingopoäng per linje. Det går även att tävla genom att spela slots och minispel. Då är det bästa utjämnade vinst över 20 omgångar i följd som räknas, med en minsta insats på 2 kr.

Varannan vecka är det Bingoturnering och slotsturnering, och varannan minispelsturnering. Men alla tävlingar har alltså biljetter till Big City London-resan i prispotten.

Det här händer under resan:

  • Spendera 3 nätter på ett fyrstjärnigt hotell i London
  • Det blir massor med kul bingospel
  • Fest ombord på en partybåt på klassiska floden Themsen
  • Middag på en av Londons allra mest ikoniska pubar på St Katharine’s Docks.

Du hittar mer information om resan på bingo.com, just nu kan du även som ny spelare få en helt omsättningsfri bonus på upp till 500 kr! Läs mer om sajten och bonusarna i vår recension.

Tävla om biljetterna här!

18+ gäller för allt spel. Regler och villkor gäller.

Kategorier: Bingo nyheter, Bingo.com, Tävling