≡ Menu

Samla Roll On-poäng – vinn 10 000 kr

Kategorier: Bingo nyheter, Bingo.com

Just nu pågår en spännande utmaning för alla bingoälskare på populära Bingo.com. Fram till och med den 5 oktober kan alla aktiva spelare kämpa om en prispott på 25 000 kr och förstaplatsen ger inte mindre än 10 000 kr!

Så här fungerar utmaningen

Bingo.com har konstruerat kampanjen som en Roll On-utmaning i vilken vi ska samla poäng både genom vinnande bingorader och Roll On- samt ToGo-priser. Ju fler poäng du lyckas skrapa ihop, desto större chans har du att ta dig in på topplistan och därigenom vinna ett fint kontantpris. För att få ett pris gäller det att du samlar in så många poäng att du slutar bland topp 30 på topplistan.

Poängräkningen är ganska enkel. Varje vinnande bingorad ger dig 1 poäng medan varje Roll On-vinst ger 3 poäng och varje ToGo-vinst ger 5 poäng. Glöm inte att anmäla dig till utmaningen innan du börjar spela! Missar du det räknas nämligen inte dina inspelade poäng.

De veckodagar som är i fokus i kampanjen är onsdag, fredag och söndag, och tiderna att hålla reda på är mellan kl. 20-23. Roll On-spelen finns tillgängliga i hela fem olika bingorum och du kan spela både 75 bollars bingo, 75 bollars variantbingo och 90 bollars bingo.

Missa inte Bingo.coms utmärkta startbonus

Någon gratis bingobonus bjuder sajten inte på, men de belöningar du får i samband med den första insättningen är inte dumma! Hur låter 100% extra att spela för samt 100 freespins på populära automaten Spiñata Grande? För att få din bonus behöver du bara sätta in minst 100 kr.

En extra bonus med att sätta in och börja spela på Bingo.com är att du under två veckors tid kan spela billigt eller till och med gratis i ett bingorum för nybörjare. Missa inte att utnyttja denna möjlighet.

Var med och tävla och hämta dina bonusar här!