≡ Menu

Nya bingobonusar

Det har skett lite ändringar med vissa sidors bingobonusar, bingosidorna ändrar trots allt sina sina välkomstbonusar och gratis bonusar lite då och då så kommer lite nyheter om vad som har hänt med och vi presenterar nya bingobonusar som gäller hos olika bingosidor.

Ibland blir de nya bingobonusarna lägre men oftast vill bingosajterna ge bättre villkor för sina spelare och för att locka till sig en ny publik!

Nya bingobonusar från bingositerna

Bestbingo går från klarhet till klarhet – först bytt man bingonätverk och fräschade upp mjukvaran och kallade sig Nya Bestbingo – nu höjer man gratisbonusen från 100 kr till hela 250 kr gratis! Insättningsbonusen är på 100% matchning upp till 2000 kr.

Få 250 kr gratis från Bestbingo här

Caliber Bingo bättrar även de på bingobonusen, numera gäller 200% upp till 2000 kr, istället för tidigare 1250 krs bonus. Signar du genom oss får du dessutom 60 kr gratis istället för vanliga 50 kr! Så länge du har ett positivt saldo hos Caliber Bingo får du en gratis skraplott varje dag med vinstchans på upp till 200.000 kr!

Spela bingo hos Caliber Bingo

Bertil Bingo har tyvärr slutat med sin 100 kr gratis bonus, istället erbjuder man vid ett tillfälle varje dag gratis bingospel där du spelar helt gratis och kan ändå vinna riktiga kontantvinster.

Besök Bertil Bingo

Så vill du prova på att spela bingo eller testa en ny bingosida har du här bra möjlighet att unna dig en riktigt bra bingobonus så här i början av året! Att spela bingo när du får en bingobonus ger dig en trygghet i spelet – även om du förlorar så har du ändå mer pengar på kontot i och med bonusen. Ofta behöver bonusen omsättas ett antal gånger innan du kan ta ut pengarna, läs mer om villkoren på bingosidornas villkorssidor.

Kategorier: Bertil bingo, Bestbingo, Bingo nyheter, Caliberbingo