≡ Menu

Fira påsk hos Unibet med utökade prispotter!

Under påsken öppnar Unibet upp ett speciellt påskrum med utökade prispotter och fyra bingoturneringar med 20 000 kr i prispengar. Bingorummet heter Easter Egg och öppnar dagligen kl 18:30. I bingorummet spelas det klassisk 75 bollars bingo. Varje dag, fram till och med den 28 april 2019, så har prispotterna utökats med 15 000 kr.

Utöver allt detta så ska även 80 000 kr tävlas ut under de fyra veckotävlingarna i april, de 100 bästa spelarna hos Unibet Bingo vinner varje vecka en del av prispotten på 20 000 kr. För att tävla gäller det att samla på sig poäng, det gör man genom att vinna eller vara nära att vinna. Du får nämligen poäng både när du vinner på linjer, och när du har en eller två kvar: 1 To Go och 2 To Go. Unibet kör även på som vanligt med sina andra bingoturneringar, vissa pågår bara under någon dag, andra under en helg eller vecka. Men det är i påskturneringarna som du hittar de största pristpotterna.

För att vara med och tävla i påskturneringarna behöver man först anmäla sig på turneringssidan, anmälningslänken hittar du i menyn när du är inloggad hos Unibet under ”Bingo” och sen ”Bingokampanjer”. Där hittar du även fullständiga villkor för tävlingarna och kampanjerna, och du hittar även Unibets andra turneringar.

Spela bingo hos Unibet här!

18+ gäller för allt spel. Regler och villkor gäller.

Kategorier: Bingo nyheter, Unibet Bingo