≡ Menu

Gratis bingo hos Bet365

Nu kan du spela gratis bingo hos Bet365, du spelar helt gratis men har ändå chansen till att vinna finfina priser! Varje dag kan du exempelvis vinna 1000 kr som står på spel i gratis bingovinster i bingorummet Premier Lounge.

Bet365 Gratis bingo

Missa inte chansen att spela gratis bingo hos spelsajten Bet365. Du har varje dag åtminstone tio möjligheter till gratis bingospel och chansen att vinna kontantvinster i något av alla gratisspelen som erbjuds.

På lördagar och söndagar är gratisspelen hos Bet365 ännu mer omfattande, bingorummet Entrébiljetten erbjuder då massvis med spelomgångar med gratisspel.

En annan spelvariant som är nästan gratis är BOGOF-Bingo, varje dag får du chansen att köpa en bingobricka och få en till bingobricka gratis på köpet! Två för en alltså. Du har också möjligheten att byta in dina gratisbrickor mot Superbooksbrickor för ännu större och bättre vinster, förköpta brickor samt chansen att vinna en riktigt hög jackpott.

För att spela gratis bingo hos Bet365 behöver du bara köpa bingobrickor för 50 kr eller mer under samma dag för att få din personliga inbjudan till gratisbingon. Hos Bet365 Bingo hittar du bingospel med 90, 80 och 75 bollar. Bet365 erbjuder även sidospel, slots, casinospel och skraplotter.

Få 250 kr bonus hos Bet365 här som ny kund!

Kategorier: Bet365 Bingo, Bingo nyheter