≡ Menu

7 riktigt bra anledningar att välja Anna Bingo

Anna Bingo är en relativt ny svensk bingosida som vi har fastnat för rejält, framför allt för att de bryr sig så mycket om sina spelare och vill skämma bort dem lite extra. Aktuellt just nu i mars 2014 är att alla nya spelare har chansen att vinna en riktigt lyxig resa till Maldiverna – ett riktigt drömresmål!

Det enda man behöver göra är att öppna ett konto, vilket givetvis är helt gratis, så är man med och har chansen att vinna drömresan!

Här kommer 7 riktigt bra anledningar att börja spela bingo hos Anna Bingo:

  1. Du får 100 kr gratis när du öppnar konto – helt utan motkrav! För 100 kr kan du prova på att spela en hel del innan du bestämmer dig för om du vill sätta in riktiga pengar eller ej.
  2. 100% bonus på din första insättning – oavsett om du sätter in 100 kr eller 1000 kr så dubblas din insättning.
  3. Du får även bonus på alla insättningar, inte bara första. Bonusen varierar, information om detta utkommer via mail till medlemmarna.
  4. Många resor och erbjudanden. Nu i mars kan man, som sagt, vinna en resa till Maldiverna med hotell, frukost och fickpengar. Allt du behöver göra är att öppna ett konto för att vara med i utlottningen av resan. Har du redan konto hos Annabingo? Inga problem, gör bara en ny insättning på 2000 kr så är du också med i utlottningen!
  5. VIP-behandling. Anna Bingo har 7 VIP-nivåer för sina trogna spelare – här kan du bli rejält bortskämd med priser, prylar och erbjudanden!
  6. Happy Hour dagligen med bra bonuserbjudanden.
  7. Garanterade prissummor och jackpottar under flera tillfällen på dagarna – du vet om hur mycket du kan vinna oavsett hur många som deltar.

Hämta dina gratis 100 kr från Anna Bingo här!

annabingo-promotion

Kategorier: AnnaBingo, Bingo nyheter, Nya bingosidor, Nya recensioner, Tävling