≡ Menu

Paolo Roberto tar över Pengarna på bordet

Paulo Roberto 2008 croppedFör bara någon månad sedan blev det klart att sångerskan och programledaren Marie Serneholt blir ny programledare för Bingolotto till hösten. Nu är det klart att även Miljonlotteriets tävlingsprogram Pengarna på bordet får en ny programledare. Det är TV-profilen Paolo Roberto som ska ta hand om de tävlande paren i det direktsända programmet från och med i höst.

Pengarna på bordet

Höstsäsongen blir den tredje säsongen av Pengarna på bordet i Sverige. Konceptet startade i Storbritannien 2010 och fick sedan en omedelbar spridning över hela Europa. I programmet deltar ett par i en frågesport. Programledaren börjar med att dela ut två miljoner kronor i kontanter till det tävlande paret. Sedan presenteras deltagarna inför ett antal frågor med ett antal olika svarsalternativ. Nu gäller det att dels svara rätt på frågorna, och dels förvalta pengarna på bästa sätt.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är en organisation som har haft som verksamhet att sälja skraplotter via prenumerationer ända sedan 1964. Idag är Miljonlotteriet faktiskt Sveriges näst största lotteri. Du kan köpa lotter både via prenumeration av lottpaket som du får hem i brevlådan, via köp av lotter på något av de flera tusen försäljningsställena runt om i landet samt på nätet på Miljonlotteriets webbplats.

Överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till arbete mot alkohol, droger och våld bland ungdomar. För varje köpt lott går några kronor till arbetet för en tryggare och bättre värld för våra ungdomar.

Om Paolo Roberto

Paolo Roberto är född 1969 i Upplands Väsby. Paolo har en karrär som proffsboxare bakom sig, han har även synts mycket i tv, både som programledare, TV-kock och skådespelare. Paolo Roberto har även gett ut böcker och jobbat som föreläsare, nu är han alltså aktuell som ny programledare för Pengarna på bordet.

Kategorier: Bingo nyheter, Bingolotto, Nyheter, TV och media