≡ Menu

Marie Serneholt ny programledare för Bingolotto

Marie Serneholt - bingolottoEfter Jan Bylund blir det nu Marie Serneholt som tar över och blir ny programledare för TV-programmet Bingolotto. Marie Serneholt blev känd som medlem i popgruppen A-teens (Abba teens), efter musikkarriären med A-teens har Marie bl.a. varit med i melodifestivalen både som artist och programledare, dubbat filmer och medverkat i olika tv-produktioner. Marie ser fram emot att leda Bingolotto:

– Några av våra största programledare har lett det här programmet och att jag ska få axla den manteln känns otroligt hedersamt. Jag har en enorm respekt för de som har lett ”Bingolotto”, säger Marie Serneholt till TT Spektra.

Marie Serneholt kommer även att leda det nya frågesportsprogrammet Bingolottos Upp till miljonen som även det kommer att visas på söndagar, Bingolotto går i Sjuan och Upp till miljonen kommer att gå i TV4. Vill du se båda programmen blir det inga problem; Upp till miljonen sänds 18-19 och Bingolotto startar kl 20.

Marie Serneholt gör sin programledardebut i Bingolotto under augusti 2013.

Reaktioner

På bingolottos Facebook-sida var det minst sagt blandade reaktioner på nyheten om den nya programledaren:

bingolotto-facebook

Vad tycker du? Var det ett bra val med Marie Serneholt som ny programledare för Bingolotto eller hade du hellre sett någon annan ta över rollen?

Pressmeddelande Bingolotto: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/bingolotto/pressrelease/view/bingolottos-nya-profil-marie-serneholt-853184

Kategorier: Bingo nyheter, Bingolotto, TV och media