≡ Menu

Bloggtävling – vinn goodiebag från Mariabingo!

I samarbete med bingosidan Maria ordnar vi nu en bloggtävling med en goodiebag där prylar från Maria och två biobiljetter står på spel! En glad vinnare får två biobiljetter och en hel uppsjö av bingoprylar som Laptop-skydd, USB-minne, paraply m.m.

Detta finns i goodiebagen:

  • USB-minne format som en bingoboll
  • Laptop-skydd
  • Två biobiljetter
  • Mariabingo tygkasse
  • Paraply
  • Regnponcho
  • Block och penna

Även tröstpriser som USB-minne, laptop-skydd m.m. kommer att delas ut. Mer info om detta kommer längre fram!

Så här enkelt är du med i bloggtävlingen:

1) Skriv ett inlägg på din blogg där du länkar och berättar om tävlingen, exempelvis:

”Jag är med i tävlingen om en goodiebag med biobiljetter & prylar från MariaBingo hos bingosidan Spela Bingo. Vinnaren av tävlingen vinner bl.a. biobiljetter, laptop-skydd och USB-minne. Även tröstpriser finns.”

Länken till tävlingen måste finnas med i ditt blogginlägg, lägg gärna också upp tävlingsbilden ovan i ditt blogginlägg.

2) Motivera antingen i en kommentar här, eller i blogginlägget, om varför du borde vinna goodiebagen och var blogginlägget finns. Fyll i din e-postadress så vi kan kontakta dig om du skulle vinna!

Har du ingen blogg?

Har du ingen blogg? Lugn, du kan vara med och tävla ändå, dela med dig av tävlingen på din Facebook-sida eller gilla vår Facebook-grupp så är du med och tävlar! Skriv vad du har gjort i en kommentar och motivera varför du borde vinna!

Villkor

Tävlingen pågår fram till 30 april 2011 eller tills dess att minst tio personer deltar. Endast ett tävlingsbidrag per person och blogg. Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Har du någon fråga eller fundering är det självklart bara att kontakta oss. Lycka till!

Kategorier: Mariabingo, Nyheter, Tävling