≡ Menu

Bingolotto Uppesittarkväll 2010

Traditionsenligt anordnar Bingolotto uppesittarkväll 2010, det blir rimstuga, pyssel, sista minuten-tips, musik, gäster och givetvis massor med vinster! Några av artisterna och gästerna som kommer till Bingolottos uppesittarkväll 23 december 2010 är Shirley Clamp, Måns Zelmerlöw och Lasse Brandeby.

Artister och gäster Bingolottos Uppesittarkväll 2010

För musiken i år står de Tre S:en Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén, popsångaren och musikalartisten Måns Zelmerlöw, gruppen Gentlemen – ”Skandinaviens mest sofistikerade grupp”, och slagverksorkestern Komodo.

I julköket hittar vi stjärnkocken Carl ”Calle” Almgren som med Svenska Militära kocklandslaget bl.a. vunnit guld och silver i Os 2008. Calle Almgren får sällskap av Shirley Clamp som har lovat att laga sina köttbullar.

Bingolottos Uppesittarkväll gästas självklart av tomten – likt förra året är det Lasse Brandeby som är på plats med sina tomtenissar.

Jay Smith till Bingolotto?

Vinnaren av Idol brukar komma till Bingolottos uppesittarkväll, hur det blir i år har inte utannonserats. Men med tanke på traditionen är det inte helt osannolikt att någon hemlig gäst kommer uppträda, och i så fall varför inte Idol-vinnaren Jay Smith eller kanske tvåan Minnah Karlsson?

Rimstuga i Uppesittarkvällen 2010

Traditionsenligt är det även rimstuga i Bingolottos Uppesittarkväll, Thomas Järvheden, Anders Eldeman och Linda Bengtzing hjälper till med julklappsrimmen. Även kvällens artister kommer göra inhopp och hjälpa till i rimstugan.

Så här såg det ut förra året, när Zilla och Totte skulle hjälpa till och rimma på ordet ”smink”:

Bingolottos Uppesittarkväll 2010 sänds den 23 december kl 19.30 – 00.00 i TV4. Programmet är direktsänt från Göteborg. Enkel bingolott kostar 50 kr, dubbel lott kostar 100 kr till uppesittarkvällen.

Prova på bingo på nätet

Sugen att prova på att spela bingo på nätet? Just nu har vi på spelabingo.org en kampanj ihop med bingosajten Maria Bingo där nya spelare får spela riskfri bingo i
en månad – skulle du förlora får du pengarna tillbaka (upp till 1000 kr)!

Klicka här för att spela riskfri bingo, du får dessutom 50 kr gratis och generös insättningsbonus på upp till 1300 kr!

Kategorier: Bingo nyheter, Bingolotto, TV och media