≡ Menu

100 kr gratis bingo

Gratis är gott! Vi gillar när man kan få provspela en bingosida först innan man bestämmer sig för om man vill spela vidare eller ej. Visst kan man provspela med ”låtsaspengar” men det är ju betydligt mer spännande att provspela med riktiga pengar – så att man har chansen att vinna riktiga priser och få ut sina vinstpengar!

Just nu finns det tyvärr inget spelbolag som erbjuder 100 kr gratis bingobonus, men vi har listat de bästa gratisbonusarna och freespins-erbjudandena just nu här nedan.

Bäst gratisbonusar och freespins 2019

100 kr gratis bingo

Gratis är ju gott, och ju mer gratis, desto godare! Vi har därför sammanställt en liten lista på olika spelbolag och bingosajter som erbjuder 100 kr gratis bingo, 100 kr som sätts in på ditt konto när du har registrerat dina uppgifter och bekräftat din mailadress. Svårare än så är det faktiskt inte.

Gratis-bonusarna man får när man spelar bingo på nätet kan man självklart inte ta ut på sitt eget bankkonto direkt (då hade bingosajterna gått i konkurs), men vanligtvis kan få ut eventuella vinstpengar som man spelat ihop med sina gratis pengar. Så man har absolut ingenting att förlora – snarare allt att vinna!

Utöver gratisbonusar erbjuder många bingosajter regelbundna gratisspel för spelare som har gjort en första insättning. Det kan då handla om att man får köpa gratis bingobrickor under någon eller några timmar varje dag eller några dagar i veckan. Bingobrickorna får man då gratis och det är riktiga pengar man spelar om. Så även när din gratisbonus är utnyttjad kan du fortsätta att spela gratisbingo på flera av de stora bingosidorna genom att hålla utkik efter de gratisspelen som erbjudes.

Se hela listan över de gratis bingobonusarna vi erbjuder här.

[Total: 5    Average: 2.6/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2019-02-01