≡ Menu

Späckat kampanjschema hos Aha Bingo

Aha Bingos veckoscheman med chattävlingar, utlottningar, förstärkta vinstpotter och mycket annat smått och gott är alltid fullmatade, men nu när försommaren har tagit ett stabilt grepp om Sverige är schemat lite festligare och lite mer generöst än vanligt. I veckoschemat för vecka 23 finns en stor mängd deals och överraskningar och enligt planen kommer schemana att bara bli mer späckade för varje sommarvecka som går.

aha bingo veckoschema

Lucky Loser, utlottningar av VIP-poäng, utlottningar av bonusar, extravinster på både enskilda rader och fulla brickor, färgbingo, VIP-timmar, Lunchlådan (om du vinner får du öppna en hemlig låda!) och klassikern Krysset – det finns många roliga specialdeals att ta del av varje vecka! Höjdpunkten är kanske ändå bingospelet Skattjakten som du kan spela i bingorummet Maxitrippeln varje kväll alla dagar. Med en träff på en radvinst vinner du ett hemligt pris!

Vill du planera ditt spelande på bingo lite mer i detalj kan du kika in på Aha Bingo på söndagskvällar då schemat för den kommande veckan presenteras. Fram med almanackan och notera eller – ännu bättre – sätt ett par alarm på mobilen! Ta del av alla Aha Bingos aktiviteter här.

Kategorier: AhaBingo, Bingo nyheter