≡ Menu

Skattkistor och högre vinstpotter hos Lysande Bingo

Lysande Bingo, som lanserades i Sverige i våras, har redan attraherat många bingofrälsta svenska spelare och det är många som håller denna bingosida som en av de absolut bästa just nu. En faktor central för den attraktionskraften är att det varje dag finns minst ett par, tre erbjudanden att ta en närmare titt på. Förstärkta vinstpotter, billigare brickor och specialare som 1TG /2TG är bara några exempel på vad kampanjmakarna vaskar fram. Här ska vi titta närmare på de löpande kampanjerna LysandePotten och Skattkistan.

LysandePotten

LysandePotten är ett bingorum som är öppet mellan kl. 17-19 alla dagar (även på helgen). Här är priserna för brickorna lite högre (2 kr) och det innebär att vinstpotterna automatiskt blir lite större. Förutom att det finns fina potter att spela om för radvinster är chattvärdarna (särskilt på helgerna) mycket aktiva med att dra igång chattspel. Två exempel på chattspel i LysandePotten är Blackjack och Lyckligt Par.

Skattkistan

2015_SkattkistanMellan kl. 19-20 samt mellan kl. 22-23 är bingorummet Skattkistan öppet. Det speciella med detta rum är att Lysande Bingo garanterar lite större vinstpotter även om antalet spelare som bestämmer sig för att spela inte är så stort. Brickpriserna är lite högre (10 kr) och vinsterna kan bli ganska så rejäla. En annan specialitet är att du ibland kan spela chattspelet Triss och då få chansen att kamma hem den ständigt växande jackpotten Pengaträdet!

Spela bingo hos Lysande Bingo här!

Kategorier: Bingo nyheter, LysandeBingo