≡ Menu

Lotterier varje vecka hos CaliberBingo

Kategorier: Bingo nyheter, Caliberbingo

Hur skulle det vara att få extra vinstchanser på varje insättning, oavsett om du vinner eller förlorar när du spelar bingo? CaliberBingo har ett löpande erbjudande som fungerar precis på det viset. Varje gång du sätter in på ditt konto på den här sajten får du nämligen en chans att vinna kontanter eller freespins. Förstapriset är hela 5000 kr i rena pengar.

caliber hem

 

100 kr ger en lott

100 kr är det magiska talet att hålla reda på. Detta belopp i insättning och omsättning ger dig nämligen en lott i den veckovisa dragningen. Om du sätter in 500 kr under en vecka får du fem lotter, sätter du in 1000 kr får du tio lotter, och så vidare. Kvalificeringsperioden är måndag – söndag, och om du vinner kommer din belöning in på kontot efterföljande måndag.

Bra att känna till är att du inte ens behöver anmäla dig till den löpande kampanjen. Varje insättning registreras nämligen automatiskt!

50 spelare belönas varje vecka

Det är många som spelar på CaliberBingo, men med hela 50 belöningar varje vecka är vinstchanserna ändå ganska skapliga. 20 spelare vinner kontanter medan 30 spelare får free spins. Alla vinster är i form av kontanter, även vinster från gratissnurr.

Prislistan

  • 1:a pris = 5000 kr
  • 2:a pris = 2000 kr
  • 3:e pris = 500 kr
  • 4-20:e pris = 100 kr
  • 21-50:e pris = 50 fria spinn på Starburst

Var med och tävla om kontanter och free spins här!