≡ Menu

Linda Bengtzing tar över Bingolotto

linda-lottaNu på söndag, 10 oktober 2010, är det Linda Bengtzing som tar över Bingolotto. Åtminstone tillfälligt – Lotta Engberg är på semester.

Linda Bengtzing är både ödmjuk men också nervös inför att ersätta Lotta:

– Det känns stort, det är en ära att få var programledare i BingoLotto. Men det är mycket att lära sig och förbereda inför programmet och det gör mig nervös.

Det är inte första gången Linda Bengtzing är programledare, hon har tidigare haft programledaruppdrag i Sommarkrysset, Floor Filler och Ordjakten.

David Lega och Nanne Grönvall gästar

Gäster i Bingolotto 10 oktober är fd. simmaren David Lega som numera bl.a. föreläser och även stod etta på Kristdemokraternas riksdagslista i Göteborg men blev förbikryssad, och sångerskan Nanne Grönvall.

Vinn prylar till hemmet

I söndagens Bingolotto är det hus- och hem-special med vinster som lyxar till ditt hem: vägg-tv, soffa, tvättmaskin m.m. Det bjuds även på inredningstips.

BingoLotto sänds på söndag 10 oktober, kl. 19.00 i TV4 Plus. Läs mer om programmet Bingolotto.

Prova på bingo på nätet

Sugen att prova på att spela bingo på nätet? Just nu har vi på spelabingo.org en kampanj ihop med bingosajten Maria Bingo där nya spelare får spela riskfri bingo i en månad – skulle du förlora får du pengarna tillbaka (upp till 1000 kr)!

Klicka här för att spela riskfri bingo, du får dessutom 50 kr gratis och generös insättningsbonus på upp till 1300 kr!

Kategorier: Bingo nyheter, Bingolotto, Lotta Engberg