≡ Menu

Bingo bonuskoder

En del bingosajter erbjuder högre insättningsbonusar, större summa gratis bingopengar eller andra erbjudanden om man använder sig av en bingo bonuskod vid registreringen. Om inte bonuskoden är förifylld fyller du bara i den själv när du öppnar ditt konto. För att bonuskoden ska gälla behöver du registrera dig via våra länkar som du hittar i tabellen nedan.

bet365 bingo bonuskodEftersom vi har ett aktivt samarbete med många bingosidor kan vi ofta erbjuda bättre erbjudanden och högre bonus än normalt när man använder sig av vår bonuskod.

Aktuella bonuskoder och promotion-koder

Kika in på den här sidan ofta för att se våra aktuella kampanjer och promotion-koder, nya bonuskoder till bingosajter tillkommer hela tiden.
BingosajtBonusBonuskodErbjudande 
Karamba100% bonus
100 free spins
KAR100Fyll i bonuskoden för att få 100% bonus och 100 free spins (20 direkt, ytterligare 80 vid insättning).Recension av Karamba
MamaMia Bingo80 kr gratisspelabingoorg80 kr gratis istället för 50 kr när du använder bonuskodenRecension av MamaMia Bingo
Mariabingo150 freespinsVia vår länk150 freespins och 100% bonus via vår länkRecension av Mariabingo

Promotion kod

En bingo promotion kod (engelska: promotion code) fungerar som en bonuskod. Promotion kod kan även kallas för kampanjkod eller erbjudandekod på vissa bingosidor. En promotion-kod är i praktiken samma sak som en bonuskod, alltså en kod du fyller i när du registrerar ditt konto för att bli berättigad till en viss bonus, erbjudande eller liknande.

bingo bonuskod

Exempel från MamaMia Bingo – här fyller du i bonuskoden som ger dig 80 kr gratis.

Promotion-koden skriver man vanligtvis in när man registrerar sig till bingosidan, där man även anger användarnamn, personuppgifter, mail-adress m.m.

Så om du är intresserad av att prova på en ny bingosida är det en bra idé att kolla här på bonuskod-sidan först om vi har något aktuellt erbjudande, kika även i nyhets-sektionen för nya bingosidor och nya bonusar som vi kan erbjuda.

[Total: 4    Average: 4/5]
Texten/artikeln är senast uppdaterad: 2015-03-22